Hajtrend őszre-télre

Hajtrend őszre-télre

Az idén 111 éves Schwarzkopf nagyon odatette magát, amikor az őszi-téli hajtrendek kitalálására került a sor. Az idei hajdivatban a megrögzött romantikusoktól a kőkemény lázadókig mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő formákat-vonalakat. Nekem szinte mindegyik idei stílusuk nagyon bejön. Íme a négy irányzat:

Romantika ’40: avagy Karády Katalin újra támad. Az irányzat ihletője a második világháború előtti-utáni európai nő: tweedkosztüm, karcsúsított derékvonal, szoros dauer, zilált göndörség, aszimmetria, leomló csigák, lágy frufru, érzelem, szépség, dráma. Már csak egy jól eltalált árnyalatú, meggypiros rúzs kell hozzá…

Luxus Retro: a 40-es évek után a 80-asok. Dallas, válltömés, neonszínek, diszkó, hedonizmus. Hatalmas hajak, hullámok, fürtök, csillogó barnák, luxusszőkék, újra itt a finom dekadencia.

Lázadó formák: ez már nem is lázadás, hanem maga a sci-fi. Elektronikus zene, áramvonalas, avantgarde formák, kissé androgün jellegű modellek, szinte szoborszerű hajvágás, műszínek: fehérszőke, művörös.


Fekete Amazon: avagy brutálisan gyönyörű. Szexis, domináns, bőrcucc és tűsarok, dögös rock. Egyenes haj, pengeéles vágás, frufru, fekete és szőke, vagy épp mindez egyszerre, egy kis lilával. A feltűzések a törzsi fejdíszeket idézik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .