Nyerj egy Rimmel sminkdobozt! Irány a Zöldsaláta Facebook-oldala!

Nyerj egy Rimmel sminkdobozt! Irány a Zöldsaláta Facebook-oldala!

A Rimmel limitált kiadású szépségdobozai szeptember 28.-tól kaphatók a DM üzleteiben, de csak addig, amíg a készlet kitart. Minden dobozban van egy akár 16 órán át kitartó Provocalips folyékony ajakrúzs, két körömlakk és egy szuper szempillaspirál. Az ára 5990 forint lesz.

Fotó: Judit

Az ötféle változatból most egy Dare to Pink elnevezésű dobozt nyerhetsz meg a Zöldsaláta Facebook-oldalán. Annyi a teendőd, hogy lájkolod a bejegyzést és kommentelsz – hogy miről, azt nézd meg a bejegyzésben. És persze legyen egy magyarországi postacímed, ahová ajánlott küldeményként elküldhetem a dobozt. Persze, ha igazán jó fej vagy, akkor az oldalt is lájkolod, és meg is osztod a bejegyzést. Ide kattints, és sok szerencsét!

Fotó. Judit

A dobozban kellemes nude és rózsaszín árnyalatok találhatók, minden alkalomra felkenheted őket. A Wake Me Up szempillaspirál pedig uborkakivonatot tartalmaz, és szó szerint “kinyitja” a szemeidet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .