Legyen minden nap fesztivál!

Legyen minden nap fesztivál!

Ahogy közelít a nyár vége, úgy cseng le lassan a fesztiválszezon is. Bár még nincs teljesen vége a fesztiváloknak, az őszi gasztrorendezvényekhez pedig még csak most melegítik a sütőt, a legnagyobb zenei rendezvények jórészt lefutottak. Én elég szívesen járok mindenféle fesztiválra, a kritérium rendkívül egyszerű: legyen olyan koncert, amelyikre szívesen elmegyek. A Szigetről például kb. a metálszínpad megszűnésével és a VIP-kemping megjelenésével egy időben iratkoztam ki, de szerencsére minden évben van olyan hely, ahová elmegyek ugyanazért a koncertért, amit régen a Szigeten néztem meg. Miután leginkább rockfesztiválra járok, a fesztiválszetten sem szoktam sokat töprengeni, arrafelé a farmer, a zenekaros póló és a tornacsuka a menő, nagyobb melegben a farmer esetleg farmer rövidnacira cserélődik.
Az idei Szigetes divat viszont kifejezetten megihletett: akárhány képet küldtek az ismerőseim, mindenki virágkoszorús hippinek volt öltözve. Erről pedig az jutott eszembe, hogy miért ne menthetnénk át ezt a trendet a mindennapokba? Végülis most épp menő az összevissza-nagyminta (hello again, Desigual), a trapézfarmer, a platformos cipő, a bő szoknya, a csipkés blúz, a rojtos táska. Lesz még bőven meleg nap, de akár ősziesíteni is lehet ezt a vonalat, sőt, az egészen vad verziótól egészen a munkahely-kompatibilisig lehet eljutni benne (persze utóbbi csak akkor jön össze, ha nem nagyon szigorú a dress code ott, ahol dolgozol):

Először lássuk a Pinterestes ötleteket:

Kényelmes nyári cuccok barátnőzéshez, piacozáshoz, fröccsözéshez, meg egyáltalán mindenhová. Legyünk egy kicsit városi hippik:

És igen, a hippi-trend akár kifejezetten elegáns is lehet:

Hippicuccok kicsit ősziesebb időre:

Ez pedig már a munkahelyi változat, vagyis hippiség visszaszelídítve:

És most mutatok pár saját kezűleg összerakott montázst a Polyvore-ról:

Trapézfarmeres-mintásblúzos-rojtos-sokékszeres:

New Hippie1

Egyszerűsített verzió: Desigual-szoknyás-fehérpólós-éktalpú szandis:

New Hippie3

Őszies-kalapos-kardigános-zártcipős: 

New Hippie2

Mit szóltok hozzájuk? Ti felvennétek ilyen hippis szerelést? Írjátok meg itt, vagy a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .