Egészség minden évszakban

Egészség minden évszakban

A KreDieSz blog egy ideje már a kedvenceim közé tartozik, rendszeresen olvasom. Elsősorban azért, mert a szerzők, akik között van dietetikus, gyógytornász, szoptatási tanácsadó, stb., amellett, hogy épp az általam is támogatott, holisztikus szemlélettel állnak az élethez és az egészséghez, hozzám hasonlóan kisgyerekes anyák. Így aztán abszolút ismernek minden szépséget, ami ezzel jár, de nem idegenek számukra ennek a helyzetnek az apróbb-nagyobb nehézségei sem. Csupa olyan tippet, ötletet lehet náluk olvasni, amelyek a cseppet sem unatkozó (tényleg, ki lehetett az az okos, aki elterjesztette az “otthon ülő, unatkozó” anyukákról szóló sztereotípiát???) anyukák sűrű napirendjébe is beleférnek.
Nagy örömömre szolgált, amikor egy fórumon megismerkedtem, a blog ötletgazdájával, Kiss-Dalmadi Mariannal. Rögtön egy hullámhosszra kerültünk, aminek a vége az lett, hogy mivel dietetikus szemmel is színvonalasnak találta a Zöldsalátát, felkért egy vendégcikkre, én pedig nagy örömmel írtam nekik.

A KreDieSz csapat most új programot indít, kifejezetten anyukáknak, Hatszínvirág néven. Aki megrendeli a program köteteit, minden hónapban egy legalább 40-50 oldalas e-könyvet kap, az adott időszakra szóló egészségtippekkel, holisztikus egészségmegőrzési ötletekkel, szólnak a lélekről, az egészséges táplálkozásról, a mozgásról, a gyerekekről. Ami különösen tetszik a programban, hogy amellett, hogy mindig aktuális, nem akarja fenekestül felforgatni az életedet (mondtam már, hogy nem hiszek a mindent felborító nagy elhatározásokban?), hanem a fokozatosság, a szélsőségektől való mentesség elvét vallja. Ráadásul a csomagokhoz extrák is járnak: letölthető játékkártyák, munkafüzet, amely az anyák újjászületését segíti, színező és a zöldség- és gyümölcsfogyasztást elősegítő táblázat a gyerekeknek, valamint nyomtatható edzésterv. A leggyorsabbak, vagyis a legelső 50 megrendelő pedig meglepetés ajándékot is kap.
A programhoz tartozó e-könyveket havonként és idényenként, vagyis évszakonként is meg tudod rendelni, a törzsvásárlók pedig kedvezményt kapnak.

Aki a Zöldsalátáról talál el hozzájuk, máris 10% kedvezménnyel rendelheti meg az őszi idény anyagát: így a három havi anyag 5498 forint helyett 4949 forintba kerül. A megrendelőlapon a kuponkód mezőbe egyszerűen írd be: zöldsaláta, és máris él a kedvezmény. Az őszi idényben itt tudsz csatlakozni a programhoz itt pedig találsz egy kis ízelítőt a várható tartalomból.

 Az oldalon számos ajándék tudásanyagot is letölthetsz, csak az e-mail címedet kell megadnod hozzá: Ide kattints, ha érdekelnek a gyerekek egészséges táplálkozását segítő ötletek, az íróasztal melletti átmozgató torna, a lúdtalp elleni lábtorna, és a zöldség- és gyümölcstáblázat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .