Anyák figyelem!

Anyák figyelem!

Sokszor kell szembenézned a megfelelési kényszerrel és a bűntudattal? Nem találod a helyed az anyaság és a munka kettős követelményrendszerében? Mindig háttérbe szorítod magad, és lassan a kiégés fenyeget? Motiváló energiákra volna szükséged?

Coach kollégám, Bakos Zsuzsi, aki egyben a KRE Pszichológiai Intézetének szupervizor szakos hallgatója, hamarosan anyacsoportot indít azoknak az anyáknak, akik szeretnének harmonikusabb viszonyt kialakítani munkájuk és magánéletük között.A szupervizor és a csoport, amely hasonló helyzetű tagokból áll, olyan felismerésekhez segíthet hozzá, amelyekkel új megvilágításba helyezheted a karriered, illetve az anyaságod és a szakmaiságod viszonyát. A találkozások kéthetente, alkalmanként 90 percben zajlanak, jól megközelíthető helyen.

Kezdés előreláthatólag február 4.-én, így érdemes mihamarabb jelentkezned. Minden információt megtalálsz a http://eletmodtervezes.hu/ oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .