És még mindig a görög ruhák…

És még mindig a görög ruhák…

A tegnapi Pinterest-válogatás után a Polyvore-on is garázdálkodtam egy kicsit a görög ruha témakörében. Három összeállítást készítettem, egy elegáns partiszettet, egy nyaralós-vacsorázósat romantikus estékre, és egy városnézős-lazázósat.

A partiszettben aranyos kiegészítők dobják fel a voltaképpen egyszerű, fehér ruhát. A táska színe a szandál aranylását tükrözi, az ékszerek pedig a tradicionális görög mintákat. A nagy, karvérthez hasonló karperec különösen nagy kedvencem idén. This is Sparta, vagy mi 🙂

Greek goddess - Party

A következő összeállítás már kevésbé estélyi, de még mindig elegáns. Egy romantikus estét tudok elképzelni hozzá a görög naplementében, jófajta görög borral ás a megfelelően esztétikus és stílusos pasival. Álmodozzunk (utána meg valósítsuk meg, szól belőlem a coach).

Greek2 - Holiday elegant

A harmadik szett a görögös ruha és a szintén kedvenc hippis, bohém stílus találkozása. Laza, mégis látványos, nyaraláshoz, városnézős sétához, jókedvhez.

Greek3 - Hippie


Ha tetszett a cikk, kövesd a Zöldsalátát a Facebookon is! De a Bloglovinon is megtalálod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .