Inspiráció: stílusos sálak

Inspiráció: stílusos sálak

Befutott végre a csípős, arcpirosító hideg, ami alapvetően nem egy rossz dolog, de az öltözködés terén nagyon ki tud tolni velünk. Én kifejezetten fázós vagyok, viszont ha normálisan felöltözöm, akkor Michelin-babának érzem magam, ami nem egy jó fíling. Ráadásul mostanság a sapkaviselésre is egyre jobban rászokom (pedig sokáig nem szerettem), a sál viszont már régóta kötelező darabja a gardróbomnak – egyszerűen utálom, ha fázik a nyakam, és a nyakkivágásnál bekúszik a hideg a kabátom alá. Egy ideje csősál-fanatikus vagyok, puha, meleg, nem kell sokat faksznizni a megkötésével, ráadásul látványos. Mostanában pedig visszajött egyetemista korom kedvenc darabja is, a takaró méretű nagykendő, amit legalább ezerféleképpen lehet viselni. Máris megmutatom a kedvenc sálaimat.

Az utóbbi évek legnagyobb tutisága: a puha-meleg csősál. Olyan egyszerű szépen felrakni, hogy ennél egyszerűbb már nem nagyon lehetne.


Ha van egy túlméretes, puha sálad, abból is egészen remek dolgokat lehet kihozni. Ilyen, ha egy semleges, finom árnyalatban veszed fel.

De miért ne próbálkoznál meg egy látványos színnel, amelyik az egész összeállítást feldobja?

És itt a nagykendő, amelyiket kábé száz módon lehet hasznosítani. Íme néhány példa arra, mi mindent hozhatsz ki belőle.

Ti milyen sálra esküsztök? Mondjátok el itt, vagy a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .