Találkozzunk az Énidő.hu oldalon is!

Találkozzunk az Énidő.hu oldalon is!

Nagyon jó hírem van: az a megtiszteltetés ért, hogy tagja lehetek az enido.hu oldal online szakértői csapatának. Az új kezdeményezés a maga nemében egyedülálló: ha röviden akarom összefoglalni, azt mondhatom, hogy házhoz hossza a minőségi énidőt, a személyiségbeli fejlődés lehetőségét. Az oldal “háziasszonyai” Ördög Nóra és Törköly Erika, akik az Angyalműhely oldalán is abban segítettek a nőknek, hogy időt, energiát szánjanak önmagukra. Saját tapasztalatukból is tudják, hogy milyen értékes az önmagunkra fordított idő akkor, amikor minden napszakban más női szerepnek kell megfelelnünk, és az önmagunkkal való törődés, kikapcsolódás gyakran az utolsó helyre szorul. Pedig azok, akik tudatosan figyelnek a saját igényeikre, és hajlandóak időt szentelni a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, nem félnek elindulni az önismeret felé, és jobban megismerik saját igényeiket, könnyebben megvalósítják az álmaikat, és környezetüket is boldogabbá teszik, mint azok, akik beleesnek a folyamatosan másoknak való megfelelés csapdájába.

Az enido.hu oldal úgy segít ebben, hogy az online technológia segítségével házhoz viszi a támogató szakembereket: a life coachot, az asztrológust, a lélekgyógyászt, a dietetikust, a pénzügyi tanácsadót, és sok más szakembert. Ha tehát eddig a földrajzi távolság, az utazásra szánt idő hiánya, vagy a kezdeti bátortalanság volt az akadálya annak, hogy tanácsot kérj, itt a megoldás. Az oldalon az egyéni konzultációk mellett csoportos beszélgetéseken való részvételre is lehetőség van, de izgalmas kerekasztal-beszélgetésekbe is bele lehet hallgatni a szakértők és sztárvendégek részvételével. A regisztrálók folyamatos tájékoztatást kapnak a konzultációs lehetőségekről, aki pedig még több tartalomra vágyik, jelképes előfizetési díj ellenében válhat részesévé az interaktív web-előadásoknak és kaphat hozzáférést az oldal videós tartalmaihoz is.
A szakértők között life coachként engem is megtalálhatsz: beszélgethetünk a chat-szobában, de egyéni konzultációkra is lesz lehetőség. Mindenkit szeretettel várok a többi szakértővel együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .