A Vasárnapi Művész Piaccal – bevallom – egy ideig szkeptikus voltam. Mentségemre szóljon, hogy a Bölcsészkarra jártam, és az ott töltött öt év alatt olyan dózisban kaptam az alternatív kultúrát, hogy még most, uszkve másfél évtizeddel a diplomázás után is furcsa hátborsódzás vesz erőt rajtam, ha valamiről, akár falsul, az a kép él bennem, hogy a tarisznyás “bőcsészek” vagy a “jaj, csak nehogy kommerszek legyünk” jeligéjű mélyértelmiségiek körében népszerű. Nos, a WAMP-ról is valami ilyesmit gondoltam elsőre, de el kell ismernem, hogy tévedtem, és ezer bocs.

Merthogy végül csak győzött a kíváncsiság, és a fiam kíséretében májusban felderítettem a piacot. Elmondani sem tudom, milyen kellemes csalódás. A kitelepülő fiatal designerek, alkotók munkái hordhatóak, élhetőek, frissek, ötletesek, igényesek. Messze vannak a tömegtermékektől, mégsem érezni rajtuk izzadtságszagú, görcsös különbözni vágyást. Szépek, klasszak, nekünk valók. 🙂

Szóval holnap irány az Erzsébet tér, aki még nem volt, feltétlenül ismerkedjen meg ezzel a szuper rendezvénnyel! A holnapi téma a Baby Boom, szóval szülők és leendő szülők különösen welcome!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!
error

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..