Inspiráció: virágos szettek Húsvétra (és Húsvét utánra)

Inspiráció: virágos szettek Húsvétra (és Húsvét utánra)

A tavasz és a virágminta szinte elválaszthatatlan egymástól – idén pedig még a szokásosnál is több virág, levél, inda, és egyéb botanikai minta fog tekergőzni a ruháinkon. Szóval ha azt szeretnéd, hogy a cuccaid kivirágozzanak, akkor most elemedben lehetsz! Hoztam is néhány Polyvore-os virágos összeállítást.

Az elsőnél a virágok mellett a ragyogó sárga, tavaszi színre építettem, és persze a nyuszis kiegészítőkre – ezeket persze nem csak Húsvétkor lehet hordani, mint ahogyan nyulat sem Húsvétra veszünk, hanem 10 évre. Nyúlmánoknak viszont kötelező darabok.
Spring set

 
A második szett igazi cukirózsaszín, locsolóváró öltözet, de szintén nem csak az ünnepre korlátozódik. Ha nagyon nőcis pillanataidat éled, bármikor elő lehet szedni. mert néha kell az a rózsaszín, sőt, van olyan, hogy még a szivárványszínű csillámpónikban is hiszünk.
A laza, hippis stílus még mindig a kedvencem, így került be a válogatásba ez a mandalamintás-nagyvirágos tunika leggingsszel, és fényes tornacipővel.

Floral set

A szárú, virágos nadrág és a piros felső párosítása egyszerre nőies és vagány, szelíd és erős. Egy biztos, észrevétlen nem maradsz benne.
Floral set 2

A trópusok és a természetes színek kedvelőinek a zöld verziót ajánlanám, pálmafákkal és nagy levelet formázó papuccsal.
Botanical set

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is. A Zöldsaláta Facebook-közössége is vár, sőt a Bloglovinon is megtalálod a Zöldsalit, a fényképes illusztrációkért pedig kövesd az instagram.com/csjudit_lifetints/ oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .