HetiWellness #3

HetiWellness #3

Régen volt már HetiWellness rovat, de szerencsére nem azért, mert nem történt épp elég dolog ezen a fronton, csak egyszerűen összejöttek a tennivalók, így a szokottnál valamivel kevesebb időm jutott a blogra. Íme, mi minden közérzetjavítót tettem az elmúlt hetekben:

Kép innen

– Marcipános fekete tea. A múltkori zöldteás korszak után most erre kaptam rá, úgy látszik, a tavaszi fáradtság intenzívebb ébresztő italt igényel. Pici mézzel igazán jó.
– Még mindig a facsart narancslé – napi több litert is meg tudnék inni belőle, ilyenkor látszik, hogy a dobozos 100 százalékosnak mennyire köze nincs az eredetihez.
– Eper: még kicsit vízízű és kemény, de benne van az ígéret, hogy hamarosan jönnek a finomabb, zamatosbb “kollégák”.
– Paradicsom mozzarellával: igazi nyári kaja, majd ha 30 fok lesz, akkor ebédelni is ezt fogom, most még csak tízóraira vagy uzsonnára tolom nagyobb mennyiségben.
– Retek, újhagyma: ha nem félnék hagymaszagúan elindulni itthonról, akkor minden szelet kenyér mellé menne pár szem/szál. Mivel csak a hagymát szeretem, a hagymaszagúságot nem, így a retek némileg előnyben van az újhagymával szemben.
– Egyre több napsütés, egyre több szabadban töltött idő. Az is feltölt energiával, ha csak ülök a homokozó szélén 🙂
– Eljött a mintás és feliratos pólók szezonja. Amellett, hogy a boltok tele vannak jobbnál jobbakkal (ami nagy szó, mert rendkívül sznob vagyok arra, mit írok ki magamra), a saját készletemben is van pár extrém darab (kedvencem a “Rendes lányok ritkán írnak történelmet” feliratú cucc, de a dr. House fejével díszítettet is szeretem). És a hétvégén Glamour-napok, ne feledjétek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .