Inspiráció: rágcsálók

Inspiráció: rágcsálók

Na, akkor vegyük át még egyszer: nem megyünk be a Terranovába, ha épp a karácsonyi mindenfélére takarékoskodunk. Hogy miért nem? Mert az egyik sarokból ránk veti magát egy hörcsögös sweatshirt, és mindenáron haza akar velünk jönni. De ha már bementünk, akkor legalább fogjuk ki az 50 százalékos leárazást, hogy ne legyen túl nagy az impulzusvásárlás miatti lelkiismeret-furdalás. Szerencsére ez utóbbi kitételt is sikerült abszolválni, úgyhogy lett nekem hörcsögös pólóm, amit legszívesebben le se vennék (oké, mondjuk súlyosan jellemző, hogy negyvenen túl is lázba tud hozni egy hörcsögös sweatshirt ahelyett, hogy egyenletesen lédis lenne a megjelenésem, de ez most legyen mellékszál).

A kötött pulcsik és a régebben melegítőfelső gyanánt viselt sweatshirt-ök egyébként az idei őszi-téli szezon nagy sztárjai. Ha állatminta is van rajtuk, akkor pláne. Idén ráadásul az a csavar a történetben, hogy nemcsak hagyományos farmer-pólós összeállításokhoz jók, hanem totál elegáns cuccokhoz is fel lehet őket venni, szóval irodai viseletként is megállják a helyüket. Szóval pulcsira fel: én is összeszedtem pár összeállítást a Polyvore-on a fent emlegetett hörcsögös pólóval, és ha már megihlettek a rágcsálók, akkor a nyúlmániám jegyében kerestem melléjük pár nyuszis kötöttárut is.

Kezdjük akkor mindjárt a hagyományos, farmeres verzióval, és a végül megvásárolt bézs hörcsögössel (az állatka egyébként emlékeztet egy bukósisakos rajzfilmmókusra is, de mivel nem jut eszembe az illető neve, ezért inkább megszavaztam, hogy hörcsög). A barnát sokan nem szeretik, de nekem nagy kedvencem, különösen bézzsel és farmerkékkel párosítva – olyan kellemes melegségérzetem lesz tőle. A macskás szatyor meg azért van, hogy legyen, aki rendben tartja a hörcsögöt. Shoppingoláshoz, piacozáshoz, barátnős kakaózáshoz és mindenféle lazuláshoz ideális szerelés.

Hamster sweat set 04

Még egy bézs-barna, mert nem tudok betelni vele. Ez már irodába is jó, nőcisebb, tűsarkúsabb, a rakott szoknya meg mindenkin alapból fiatalít vagy húsz évet. Egy olyan munkanapra, amikor nagyon jól esik, hogy kényelmes, pihe-puha a cuccod, de mégsem mehetsz farmerban.

Hamster sweat set 02

Van a hörcsögös pólónak egy szürke változata is, ha nem a bézs verziót részesíted előnyben, mint én. Ez egy kicsit lazább, hippisebb összeállítás, a maxiszoknya nem csak nyáron menő, télen is simán fel lehet venni. A csizma meg azért tetszik, mert nem teljesen lapos sarkú, mégis kényelmesebb, mint a tűsarok.

Hamster sweat set 01

És akkor jöjjenek a nyulak, talpig elegánsban. Egy nadrágos és egy szoknyás szettet is készítettem az irodai elegancia jegyében, és egy kis színt is adtam hozzájuk, hogy ne ragadjunk bele a szürke-barna-bézs-fekete körbe. Nekem egyébként a szürke-fehér összeállítások is bejönnek, a puhaságra asszociálok róluk (ha már nyuszi, ugye). A bő szárú, élére vasalt nadrág kellőképpen elegáns, mégis kevésbé “viselkedős”, mint a szoknya, a piros kiegészítők pedig visznek egy kis pezsgést az egész összeállításba.

Bunny jumper set

A másik nyuszis szettel azt szeretném megmutatni, hogy akár kifogástalan üzletasszony is tudsz lenni a nyuszis pulóveredben. A ceruzaszoknya, az elegáns szabású kabát és táska, a tűsarkú bokacsizma és a lila kiegészítők varázsolják tökéletessé az összképet.

Bunny jumper set02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .